Master Airport Equipment B.V.
Master Airport Equipment B.V.
    

Ground Support Equipment

Op het gebied van Ground Support ontwikkelt en produceert Master Airport Equipment (MAE) niet-gemotoriseerde Equipment dat zowel ergonomisch als qua levensduur onovertroffen is. Of het nu gaat om een bagagewagen, vliegtuigtrap of pallet dolly, het zit allemaal in het programma. Kleine series, grote series of specifieke eisen? MAE speelt in op uw wensen, met 30 jaar ervaring maar met de innovativiteit van vandaag!

Als eerste in de wereld bracht MAE een vliegtuigtrap op zonne-energie in de markt. Een bijdrage aan een duurzamer platform maar ook functioneel voor het snel en arbovriendelijk handelen. Deze trap is slechts het begin wat betreft onze ambities met het oog op duurzaam en arbovriendelijk handelen op het platform van een luchthaven.

MAE streeft naar zo laag mogelijke transportkosten voor de klant. Het transporteren en aanleveren van bagagewagens in bouwpakket- vorm is een doorontwikkeling van MAE met het oog op de lage transportkosten. De modulaire samenstelling van de producten van MAE is daarbij essentieel.